Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia Holiday Resort


Descriere

TARIFELE SPECIALE CU REDUCERI SE APLICA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.
REDUCERILE EB SUNT VALABILE IN LIMITA LOCURILOR FIIND CONDITIONATE DE PLATA INTEGRALA.Unic pe litoral, Phoenicia Holiday Resort, a fost gandit pentru a gazdui in mod special familii cu copii, oferind tot confortul necesar pentru odihna, relaxare, plaja si distractie.

Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja complexul este cea mai spectaculoasa investitie din ultimii ani, acoperind o suprafata totala de 100.000 de mp.Phoenicia Holiday Resort ofera turistilor sejururi de 5 stele la cele mai inalte standarde internationale , iar spatiile de cazare, masa si agrement sunt completate de o plaja privata, amenajata, ingrijita si dotata la nivelul celor mai inalte exigente.Cele 420 de apartamente, structurate in garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere au suprafete cuprinse intre 80-200 mp, oferind peste 1.200 de locuri de cazare.

Apartamentele confortabile si modern mobilate sunt prevazute cu terase generoase cu suprafete de 25-80 mp si sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, canapea modulara, televizor LCD, cablu cu 52 de programe, aer condtionat, internet iar bucatariile sunt complet utilate si dotate .NOTE:Pachetele includ cazare in tipul de camera ales + mic dejun la care se pot alege suplimentar servicii de masaApartamentul cu un dormitor este apartament cu 2 camere

Apartamentul cu doua dormitoare este apartament cu 3 camereLimita maxima de persoane in camere este dupa cum urmeaza:

Studio - 2 adulti + 2 copii de max 14 ani sau 3 adulti

Apartament 2 camere - 2 adulti + 2 copii de max 14 ani sau 3 adulti

Apartament 3 camere - 4 adulti + 2 copii de max 14 ani sau 5 adulti


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.