Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereOferta tratament.
Este valabila pentru minim 5 nopti de cazare.
Include pensiune completa / mic dejun, 2 proceduri / tratament / pers / zi, cura cu apa minerala.


Amplasare: este situat in centrul statiunii.Facilitati Hotel:Hotelul cu o capacitate de 50 de locuri in camere duble si apartamente dotate cu TV, cablu, telefon, frigider, aer conditionat. Sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri poate gazdui diverse conferinte si simpozioane.Facilitati camere: camere duble: tv cablu, frigider, aer conditionat, mobilier nou; apartamente: living, dormitor, tv cablu, aer conditionat, frigider.Recomandari afectiuni: electroterapie si hidroterapie; afectiunile tubului digestiv; afectiuni hepato- biliare, renale si ale cailor urinare, dermatologice, alergii cutanate, afectiuni metabolice si de nutritie, afectiuni respirator.
Turistii trebuie sa aiba dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie),trimitere de la medicul de familie sau specialist pentru a beneficia de tarifele speciale de tratament.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie