Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescrierePensiunea Camves Inn este o locatie inaugurat la inceputul lunii decembrie 2011 si este situat in centrul Maramuresului istoric, la iesirea din Sighetu Marmatiei spre Spanta, pe DN19.
Pensiunea Camves Inn dispune de 26 de locuri de cazare, clasificate la 4 margarete, in camere duble (cu pat matrimonial) si in camere twin (cu paturi separate), fiecare cu baie proprie. Toate camerele sunt dotate cu TV LED, mini-bar, mobilier din lemn masiv, fiind foarte bine finisate cu materiale de calitate inalt. De asemenea, toate bile detin cabin de dus, priz pentru aparat de brbierit, usctor de pr si proasoape.
Restaurantul pensiunii, foarte spatios, cu o capacitate de peste 70 de locuri, ofer posibilitatea de a organiza diverse evenimente de mici dimensiuni (aniversri, majorate, petreceri, mese festive etc.)
Alte servicii disponibile: internet wifi, tel/fax, masin de splat, parcare iluminat, inchiriat biciclete, jocuri de societate etc.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie