Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Bay (Tsilivi)


Descriere

HOTEL AQUA BAY 5* - TSILIVI
Descriere HOTEL AQUA BAY: este un hotel dedicat familiilor, situat intr-o zona linistita si inconjurat de gradini de maslini.
Tip masa: All Inclusive

Localizare: HOTEL AQUA BAY: Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii Tsilivi, in imediata apropierea parcului acvatic.

Plaja:HOTEL AQUA BAY se afla la cca 300m de plaja cu nisip din statiunea Tsilivi.

Dotari camere: HOTEL AQUA BAY dispune de camere moderne dotate cu TV satelit, wireless (gratuit), telefon direct, DVD player-playstation, aer conditionat (gratuit), baie cu cada sau dus, uscator de par, mini frigider (gratuit), facilitati pentru ceai si cafea, halate si papuci de baie, articole de baie, seif (2.5 euro/zi), balcon sau terasa.

Curatenia in camere se face de 6 ori/saptamana , schimbarea lenjeriei de pat se face de 2 ori/saotamana iar a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.


- a 3a / a 4a persoana va dormi pe canapea extensibila 1.70 cm

Facilitati generale: HOTEL AQUA BAY: Restaurant principal, restaurant a la carte, Gourmet (in Waterpark), snack bar-restaurant (in waterpark), 3 baruri (snack bar, in waterpark: cu terasa la piscina, sezlonguri si umbrele, lounge bar, cocktail bar, in waterpark), internet corner, piscina, mini Spa, valet, receptie 24h, Wi-Fi (cost suplimentar), mini fitness center, inchirieri mountain bike, spalatorie, babysitting, wake-up call, waterpark. Hotelul Aqua Bay 5* dispune de Mini-Spa cu camere de masaj si tratamente de infrumusetare, centru fitness si ofera programe de animatie in timpul zilei si seara.

Facilitati copii:HOTEL AQUA BAY dispune de un Waterpark (intrarea gratuita), babysitting.

Clasificarea agentiei: 5*

Web: https://aquabayhotel.gr/




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Receptie 24h
Acces internet