Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALARCHA HOTELS RESORTS


Descriere

Descriere: Hotelul isi invita oaspetii sa petreaca un sejur relaxant si sa beneficieze de serviciile sale in regim de ultra all inclusive.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat in Manavgat, Side, la aproximativ 90 km distanta fata de Aeroportul International Antalya.

Dotari camere: Hotelul dispune de 430 de camere, toate dotate cu aer conditionat, TV, telefon, Wi-fi, minibar, seif, facilitate pentru preparare ceai sau cafea, baie privata, halat de baie, papuci, uscator de par, parchet, balcon.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, 2 restaurante A la Carte, piscina exterioara, piscina interioara, sezlonguri si umbrele, centru fitness, centru spa, programe de animatie si divertisment, tenis de masa, volei, boccia, sala de conferinta.

Facilitati copii: Piscina pentru copii, loc de joaca, mini club.

Plaja: Plaja privata cu nisip.

Pagina web: https://www.alarcha.com/tr/otelimiz

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.