Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Toate sectiile de cazare vor fi complet renovate in aceasta iarna in ALBA RESORT HOTEL, detalii de renovare si tendinte. Hotelul este localizat la 8 km de Side, 55 km de aeroport si 65 km de Antalya.

FACILITATI
Are cea mai frumoasa si mare gradina din complex, fiind astfel locul ideal familiilor cu copii. Are o mica gradina zoologica cu pelicani, pauni, flamingo, rate, gaste etc.
Hotelul este dotat cu : centru SPA, masaj, baie turceasca, sauna, centru fitness, sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, spalatorie, room service, miniclub ( pentru copii de la 4-12 ani si adolescenti 13-17 ani).
In restaurant exista baby corner si se ofera gratuit: microwave, sterilizator de biberoane, mancare pentru infanti, scaun pentru copii. Se ofera extra: mancare Milupa pentru copii, pampersi.
Hotelul dispune si de o gradina zoologica intinsa pe 110.000 mp cu 20 de specii diferite
Plaja privata, pe cea mai mare si frumoasa plaja din Side. Nisip foarte fin si intrare lina in apa.
Dispune de 3 piscine:
- Active Pool-piscina exterioara principala de 970 mp cu 4 tobogane de 1.50 m adancime cu o sectiune pentru copii de 40 cm adancime si un tobogan mini.
- Dolphin pool- 615 mp, 1.40 m adancime cu sectiuni pentru copii cu un mini tobogan,
- Piscina interioara- 70 mp, 1.50 m adancime ( cu incalzire) si Jacuzzi
Activitati de zi: jocuri la piscina, voleyball, dart, zumba, minigolf, boccia, gimnastica, fotbal, tir cu arcul
- activitati de seara: petrecere pe plaja, spectacol de dans, muzica live, disco
- activitati pentru copii: mini disco, spectacole pentru copii, echitatie cu ponei (extra).

RESTAURANT
Restaurant principal Olympos-Mic dejun.
Restaurant a la carte-pescaresc Anafora Sea Restaurant, serveste intre orele 19.00-21.30,cu rezervare in prealabil , 1 data pe saptamana gratuit, italian Ophelia Ristoranteaaa serveste intre orele 19.00-21.30,cu rezervare in prealabil , 1 data pe saptamana gratuit
Lobby Bar se sevesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale intre 10.00-24.00
Agora Bar- se sevesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale intre 16.00-24.00
Aqua Pool Bar- situat langa piscina, se sevesc bauturi alcoolice si nealcoolice locale 24h, inghetata(14.00-16.00), prajitura(10.00-18.00),

gustari(11.00-17.30), sandwich(00.30-07.00)
Dolphin pool bar- deschis intre orele 10.00-17.30 serveste bauturi alcoolice si nealcoolice locale
Aloha Beach Bar- situat pe plaja, pe langa bauturi serveste si gustari intre orele 10.00-18.00
Sunset Beach Bar se servesc gozleme-ayran intre orele 11.00-17.30
Disco Bar : functioneaza intre orele 23.00-03.00.
CAMERE
Hotelul este format din 10 cladiri de 4 etaje fiecare, cu lifturi. avand in total 445 de camere.
Standard land view- 26mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta
Standard sea side-26mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, vedere partiala la mare.
Standard sea view-26mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, vedere la mare.
Bunked bed room- 26 mp, aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, 2 paturi + 1 pat supraetajat
Family room land view- 41 mp, aer conditionat centralizat, 1 balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, 2 LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, 1 baie, 2 camere cu usa de conexiune, 1 camera cu pat matrimonial si cealalta camera cu 1 pat single si o canapea.
Family room land view type 2- 52 mp, aer conditionat centralizat, 2 balcoane, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, 2 LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta, 2 intrari separate, 2 dormitoare (1 pat matrimonial in fiecare camera).

Economic room - camerele economic au aceleasi facilitati ca si acmerele standard dar sunt mai mici ca si suprafata, nu au balcon si sunt

intr-o pozitie mai dezavantajata in cadrul hotelului. aer conditionat centralizat, balcon, minibar ( apa si alcool gratis umplut in fiecare zi) , set de cafea si ceai, ceainic, seif de inchiriat, LCD TV, telefon ( extra), cada, WC, uscator de par, mocheta.

Toate camerele, baile si coridorul blocurilor vor fi redecorate.
Toate baile, faianta si faianta vor fi complet refacute.
Oglinzile de baie, chiuvetele, WC-ul si alte echipamente vor fi schimbate complet
Se va anula cada din bai si se va face dusul
Toate economizoarele de energie din camere, vor fi schimbate cu senzori de prezenta.
Toate televizoarele vor fi schimbate cu noul tip de televizoare inteligente de hotel.
Toate mini-barurile, seifurile vor fi schimbate cu cele noi.
Toate paturile, mobilierul si textilele vor fi reinnoite.
Peretii si tavanele tuturor incaperilor vor fi reinnoite.
Podelele camerei vor fi laminate
Toate balcoanele si balustradele vor fi realizate in conformitate cu regulile de siguranta.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie