Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUJU PREMIER PALACE (EX.AMARA PREMIER PALACE)


Descriere

Locație: Situat la 18 km de Kemer, 28 km de Antalya, și 40 km de Aeroportul Antalya. Facilități Hotel: Suprafața totală a hotelului este de 900.000m². Servicii generale gratuite: check-in VIP, serviciu de mesagerie, serviciu de parcare, mașină de lustruit pantofi, rezervări zilnice în restaurant pentru persoanele cu dizabilități, facilități pentru persoanele cu dizabilități în zonele comune, diverse magazine, spălătorie, centru de shopping, echipamente electronice la centrul de convenții, închiriere mașini, fotografii, coafor. Servicii contra cost: diverse servicii de spălătorie, bijuterii, magazine de piele, electronică, închiriere mașini, fotografii, coafor. Facilitati Camere: Echipamente: sistem electronic de închidere a ușii, detector de incendiu, minibar, ceainic și set pentru ceai și cafea, canale TV HD, TV LED, telefon direct în cameră, aer condiționat central, seif electronic, balcon, uscător de păr, WiFi gratuit. Servicii zilnice gratuite în camere: seif electronic, pat pentru bebeluși (la cerere), cadă pentru bebeluși (la cerere), curățenie zilnică, reumplere minibar (o dată pe zi), reumplere ceainic și set pentru ceai și cafea (o dată pe zi). Servicii de Alimentație: Restaurant principal cu bufet deschis pentru mic dejun, prânz și cină. Restaurant Bona Fides A la Carte pentru experiențe culinare fine. Restaurant Pier A la Carte pentru fructe de mare proaspete și briză marină. Diverse baruri și patiserie. Servicii de Băuturi: Diverse baruri, inclusiv Lobby Bar, Beach Bar, Irish Pub, Shooter Pool Bar, Premier Night Club, Vitamin Bar. Room Service disponibil 24 de ore. Servicii de SPA și Wellness: Servicii gratuite: baie turcească, saună, sală de fitness, piscină interioară. Servicii contra cost: terapii de masaj, tratamente pentru piele și corp, coafor. Activități și Divertisment: Program de animație zilnic, spectacole de seară, muzică live, discotecă, activități pentru copii, piscine și plajă, facilități sportive gratuite și contra cost. Piscine și Plajă: Plajă cu nisip și pietriș, ponton, șezlonguri și umbrele gratuite. Piscine interioare și exterioare pentru adulți și copii. Săli de Conferințe: Dotate cu tehnologie audio-video, 5 săli de diferite dimensiuni, foyer și o sală de bal cu capacitatea de până la 1150 de persoane. Hotelul Amara Premier Palace oferă o experiență ultra all-inclusive de 5 stele, îmbinând confortul, luxul și diversitatea serviciilor pentru a asigura o ședere memorabilă.

Localizare hotel

Hotelul Premier Palace este situat pe malul marii în Beldibi, la 17 kilometri est de Kemer, pe coasta mediteraneana a Turciei si la 27 de kilometri vest de orasul Antalya.

 

Facilitati camere

Fiecare camere este dotata cu aer conditionat, incalzire centrala si baie. Un balcon sau o terasa se numara printre dotarile standard ale camerelor, iar majoritatea au vedere la mare. Camerele au un pat dublu sau o canapea extensibila, la cerere oaspetii pot beneficia de doua paturi separate, un seif si un minibar, o statie de ceai/cafea. Un telefon, un televizor si WiFi (fara costuri suplimentare) sporesc confortul vacantei. Baile sunt dotate cu dus si cada, este disponibil un uscator de par si papuci.

 

Facilitati hotel

Receptie hotelului este disponibila pentru oaspeti non-stop. La majoritatea etajelor se poate ajunge cu liftul. Hotelul dispune de un restaurant, un bar, o camera de joaca, un serviciu de babysitting, room service si un serviciu de spalatorie. Accesul la internet wireless este disponibil pentru oaspeti in zonele publice. Sunt disponibile si facilitati de cumparaturi. Terenul unitatii are un loc de joaca si o gradina atragatoare. Cei care sosesc cu autovehiculele proprii le pot lasa in parcarea unitatii de cazare. In plus, este oferit un serviciu de transfer.

O baie racoritoare in piscina interioara sau in aer liber este o modalitate placuta de a va racori in zilele toride. Cada cu hidromasaj este locul perfect pentru relaxare. Oaspetii activi au la dispozitie tenis, volei pe plaja si baschet. Hotelul ofera o gama larga de activitati sportive in interior, de exemplu o sala de sport, tenis de masa, darts si aerobic sau, contra cost, biliard si bowling. La proprietate sunt disponibile diverse optiuni de wellness, inclusiv un spa, o sauna, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusetare si tratamente de masaj. Facilitatile de agrement includ o discoteca, un club pentru copii, o discoteca pentru copii si un cazinou.

 

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Lift
Piscina interioara
Babysitting
Schimb valutar