Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMELIA BEACH RESORT HOTEL & SPA


Descriere

Localizare: Hotelul Amelia Beach Resort Hotel &Spa este situat la 80 km de aeroportul Antalya, la 10 km de orasul Mangavat si 30 m vis-a-vis de plaja, accesul facandu-se printr-un pasaj subteran. Facilități Hotel: Restaurante și Baruri: Opțiuni diverse de restaurante cu specific turcesc, italian și chinezesc, precum și un bar pe plajă pentru a vă bucura de momente relaxante. Piscină: Piscină exterioară, mini club pentru copii și programe de animație pentru oaspeți de toate vârstele. Plajă: Acces la o plajă de 300 de metri, cu drum între plajă și hotel pentru o experiență de relaxare la malul mării. Spa & Wellness: Baie Turcească: Gratuită Saună: Gratuită Sală de Fitness: Gratuită Servicii de Îngrijire a Pielii: Contra cost Masaj și Exfoliere: Contra cost Facilități Camere (Doar Camere Standard): Camere standard cu un pat matrimonial mare și două paturi separate. Aer condiționat central (funcționare limitată la anumite ore). Televiziune prin satelit și muzică din televizor. Telefon cu disc direcțional și telefon în baie. Minibar, toaletă, duș în baie, uscător de păr, seif digital și balcon. Suprafața camerelor: 36 m2, cu podele acoperite cu parchet. Restaurante A'la Carte și Baruri: Restaurante cu specific turcesc, italian și chinezesc, oferind experiențe culinare variate. Bar pe plajă pentru a vă bucura de băuturi răcoritoare în timp ce vă relaxați la malul mării.

Localizare

Amelia Beach Resort & Spa este localizat la 90 km distanta fata de Antalya si 80 km de aeroport si 20 km fata de Manavgat.

Hotelul a fost contruit in 2008 si cuprinde o suprafata de 50.000 m patrati, detine 487 camere, concept all inclusive, 2 sali de conferinta, 1 restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 5 baruri, este la 30 m de plaja, accesul facandu-se printr-un pasaj subteran.

Facilitatile hotelului

Restaurantul a la carte necesita rezervare in prealabil, varietati culinare si specialitati cu specific divers.

Asistenta medicala, baby sitting (la cerere), coaforul, rent a car, magazinele, internetul si spalatoria sunt contra cost.

Copiii pot beneficia de patut in camera (la cerere in limita disponibilitatii) si scaun de masa in cadrul restaurantului (in limita disponibilitatii) si se pot bucura de serviciile mini club-ului.

Facilitati camere

Camerele sunt modern decorate, aer conditionat centralizat, TV satelit, paturi twin sau matrimoniale, seif contra cost, minibar, telefon, balcon, uscator de par, mini bar. 

Sport si agreement

Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, baie turceasca, sauna, mese de tenis si volei de plaja, 2 terenuri de tenis, baschet, bowling, biliard, internet, jocuri video, darts, Masajul si toate sporturile nautice sunt contra cost. Hotelul dispune de echipa de animatie si programe artistice pe timpul zilei si seara, si mini club.

Plaja este privata, cu nisip si pietricele, premiata cu Blue Flag. Hotelul este situat peste strada de hotel iar traversarea se face printr-un tunel. Umbrelutele, prosoapele de plaja si sezlongurile sunt gratis.

Servicii de masa

All Inclusive, restaurantele A`la Carte cu rezervare in prealabil (gratuit doar o singura data pe parcursul sejurului). Toate bauturile din import, sucurile proaspete din fructe, bauturile speciale si cele imbuteliate, bauturile servite la disco-bar sunt contra cost.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Acces internet