Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS BEACH HOTEL


Descriere

Locație: Hotelul Armas Beach se află în Kemer, la o distanță de 1 km de centrul orașului Kemer, 45 km de Antalya și 55 km de Aeroportul Antalya. Facilități Hotel: Concept: Ultra All-Inclusive (10:00 - 02:00) Anul Fondării: 2006 Ultima Renovare: 2020 Plajă: La malul mării, cu plajă privată Camere: Tipuri de Camere: Standard Room, Garden Room Dotări Standard ale Camerelor: Sistem electronic de închidere a ușii, aer condiționat individual, minibar (băuturi răcoritoare - o dată la sosire), TV prin satelit, LCD, canale muzicale, seif, telefon, uscător de păr. Suprafața Camerelor: 25 m2 pentru Standard Room și 18 m2 pentru Garden Room Capacitate: 2+2, 3 pentru Standard Room și 2 pentru Garden Room Restaurante și Baruri: Restaurante: Main Restaurant, A la Carte Restaurant, Snack Restaurant, Fish Restaurant (cu rezervare - o dată pe ședere gratuit) Baruri: Pool Bar, Snack Bar, Güverte Bar, Turkish Cafe, Beach Bar, Snack Bar, Relax Coffee Shop Piscine și Plajă: Piscine: Piscină de 200 m2, Piscină pentru copii de 18 m2, 2 tobogane de apă Plajă: La 50 m de plaja privată cu nisip și pietriș Program de Funcționare: Orar Alimentație: Mic dejun (07:00 - 10:00), Late Breakfast (10:00 - 10:30), Prânz (12:30 - 14:00), Gustare (11:00 - 16:00), Cină (19:00 - 21:00), Restaurant A la Carte (19:00 - 21:00) Orar Băuturi: Pool Bar (10:00 - 02:00), Snack Bar (11:00 - 16:00), Güverte Bar (08:00 - 00:00), Turkish Cafe (10:00 - 23:00), Beach Bar (10:00 - 18:00) Servicii Gratuite: Mic dejun, Late Breakfast, Prânz, Cină, Gustare de noapte, Snack, Gözleme, înghețată, prosoape de plajă, umbrele, șezlonguri, scaune pentru copii. Servicii cu Plată: Băuturi de import, băuturi în sticle, sucul proaspăt de portocale, tort de ziua de naștere, sporturi nautice motorizate, închiriere de mașini, servicii de telefon, fax, copiere și poștale, servicii de spălătorie, pat suplimentar pentru copii, scaun înalt pentru bebeluși. Activități și Spa: Animatie zilnica, sporturi de zi cu zi, spectacole de noapte, polo pe apă, darts, piscină cu tobogane, baie turcească și saună gratuite, îngrijirea pielii, masaj cu spumă și peeling (cu taxă). Altele: Check-in la ora 14:00, check-out la ora 12:00. Se percepe o taxă orară pentru check-out-ul târziu. Conceptul de lună de miere pentru oaspeții cu certificat de căsătorie: coș cu fructe, sticlă de vin, decor special al camerei la sosire, mic dejun în cameră o dată pe ședere. Rezervările trebuie făcute cu o zi înainte. Animalele de companie nu sunt permise. Limbi vorbite: Turcă, Engleză, Germană, Rusă Carduri acceptate: Visa, Master Card Conexiune wireless în toate camerele, zonele publice și lobby, gratuit.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 55 km de aeroportul din Antalya si la 1 km de orasul Kemer.

Facilitati hotel

Hotelul a fost construit in 2006 si renovat in 2012. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai detine un restaurant a la carte cu specific turcesc. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare si este si o piscina exterioara si pentru copii. Pe langa piscina exterioara copii au acces si la un mini club, minidisco si carucior. Turistii se pot relaxa in cadrul hotelului la sauna sau pot face diferite activitati sportive sau nautice.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate standard cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si minibar.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )