Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMAS GREEN FUGLA BEACH


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 100 km de aeroportul din Antalya si la 22 km de orasul Alanya. Hotelul ofera cazare in 20 de cladiri cu 3 nivele. Camerele sunt dotate standard cu baie cu dus, uscator de par, televizor, telefon, seif si minibar.Hotelul detine o zona de plaja privata cu nisip, bar pe plaja si dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. 2 Piscine exterioare sunt disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii. Pe langa piscina copii mai au acces la un loc de joaca si un mini club. Restaurantul principal serveste o varietate de preparate internationale in stil bufet. Facilitati camera
Camerele complexului sunt prevăzute cu balcon cu vedere la grădină. De asemenea, camerele au aer condiționat și dulap. Toate camerele au baie privată și TV cu canale prin satelit.

Facilitati hotel
Hotelul ofera bar, restaurant, grădină și zonă de plajă privată. Complexul pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, program de divertisment de seară și recepție cu program nonstop. Oaspeții au acces la baia turcească de la Armas Green Fugla Beach. Oaspeții pot juca tenis de masă, darts și tenis la complex și au la dispoziție un serviciu de închirieri auto.

Localizare
Hotelul se află în Avsallar la 22 km de Stațiunea Alanya, iar orașul Side se află la 45 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipaşa, situat la 66 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.