Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIA KEMER RESORT (EX:SELECTUM LUXURY ORIENTAL)


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Kemer. A fost renovat in 2018 si ofera cazare in 349 camere. Facilitati camere: Restaurantul principal are o capacitate de 500 de persoane si se servesc preparate internationale si locale. Hotelul pune la dispozitia turistilor multiple facilitati de SPA, cum ar fi sauna, hamam si o piscina interioara. Facilitati camere: aer conditionat, telefon, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), TV satelit, uscator de par, covor, telefon in baie, minibar (reumplut zilnic gratuit cu apa, bauturi racoritoare si bere), ceai si cafea. Facilitati copii:Copii se pot bucura de piscina exterioara amenajata special pentru ei, mini-club si mini-disco. Plaja privata este o plaja cu nisip si pietricele si este decorata cu steag albastru.

Localizare

Hotelul se afla in Camyuva, la 10 km distanta de Kemer si la 65 km distanta fata de aeroportul din Antalya si 55 km de centrul orasului Antalya.

Facilitati camera

Dispun de baie, uscator de par, aer conditionat, telefon, minibar, seif, mocheta, satelit TV, canale de muzica, wi-fi ( gratuit),  halat de baie, papuci, fierbator, cesti.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziție o gamă de facilități de spa, cum ar fi piscină interioară, hamam în stil tradițional și saună. Proprietatea oferă o gamă largă de tratamente de sănătate și înfrumusețare. În timpul verii, copiii beneficiază de miniclub și tobogan de apă.

Asteria Hotel Fantasia oferă o gamă largă de restaurante, cum ar fi restaurantul Palm tip bufet și 5 restaurante à la carte. Barul Dolphin servește gustări. Clubul Monkey are ring de dans.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )