Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURA DELUXE AND SPA


Descriere

Descriere HOTEL AZURA DELUXE RESORT AND SPA:
Hotelul AZURA DELUXE RESORT AND SPA a fost deschis in anul 2015, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 12000 mp si dispune de 330 de camere repartizate pe 7 etaje.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL AZURA DELUXE RESORT AND SPA:
Hotelul este situat la 22 km de centrul orasului Alanya, la 98 km de aeroportul Antalya si la 69 km de aeroportul Gazipasa Alanya.
Plaja:
AZURA DELUXE RESORT are plaja privata cu nisip, cu lungime de 70 m si ponton. Intrarea in mare este cu pietre/zone cu stanci. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: TV LCD, telefon, seif, mini bar (apa si bauturi racoritoare doar la sosire), facilitati preparare ceai / cafea, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, balcon, internet wi-fi.
Facilitati generale HOTEL AZURA DELUXE RESORT AND SPA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, 5 baruri, patiserie, piscina exterioara, piscina cu 4 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara pentru adulti si copii, internet wireless, programe de animatie, muzica live, petreceri pe plaja, discoteca, tenis de masa, volei pe plaja, darts, boccia, centru fitness, centru SPA, sauna, hammam.
Servicii cu plata: bauturile imbuteliate, masaj si alte tratamente in centrul SPA, servicii de curatatorie, servicii medicale, room service.
Facilitati copii HOTEL AZURA DELUXE RESORT AND SPA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), piscina cu tobogan, loc de joaca, cinema, bufet pentru copii in restaurant.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.azuradeluxe.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.