Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUSTINIANO CLUB ALANYA


Descriere

Descriere HOTEL JUSTINIANO CLUB ALANYA:
Hotelul a fost deschis in anul 1999 si face parte din Complexul hotelier Justiniano, compus din 3 hoteluri: Club, Park Conti si Deluxe. Ultima renovare a avut loc in anul 2015. Hotelul este construit pe o suprafata totala de 29000 mp si dispune de 501 camere repartizate in cladirea principala si in bungalow-uri.
Tip masa:
All Inclusive
Localizare HOTEL JUSTINIANO CLUB ALANYA:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Okurcalar, la 90 km de aeroportul Antalya si 35 km distanta fata de statiunea Alanya.
Plaja:
Hotelul JUSTINIANO CLUB ALANYA are plaja privata cu nisip si pietricele, cu o lungime de 100 m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: telefon, TV, seif, minibar (se reumple o data pe saptamana), aer conditionat, uscator de par, mocheta sau gresie, balcon.
Facilitati generale HOTEL JUSTINIANO CLUB ALANYA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 2 piscine exterioare, piscina exterioara pentru copii, 1 piscina interioara, centru Spa, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, discoteca, programe de animatie, teren de tenis, tenis de masa, volei si fotbal pe plaja, internet wi-fi in receptie.
Servicii cu plata: nocturna pentru tenis, lectii de tenis, biliard, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), sala de jocuri, tratamente in centrul spa, masaj, jacuzzi, baby sitter, doctor, rent-a-car, magazine, salon infrumusetare.
Facilitati copii HOTEL JUSTINIANO CLUB ALANYA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina, teren de joaca, miniclub, animatie, minidisco, scaune pentru copii la restaurante.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o data pe sejur minim 7 nopti;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 4*
Pagina web: http://www.justinianohotels.com/tr/hotel/club-alanya/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.