Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Select Hudhuranfushi


Descriere

Descriere hotel: Adaaran Select Hudhuranfushi este alegerea ideala pentru un sejur de neuitat. Resortul dispune de un centru spa ce ofera o selectie variata de tratamente corporale, faciale si masaje de relaxare. Dupa o zi la plaja cu nisip fin si ape turcoaz, oaspetii se pot bucura de facilitati precum piscina in aer liber sau clubul de noapte al resortului.

Localizare: Hotelul este situat in Atolul Male Nord la doar 20 km de Aeroportul International Valena. Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 30 de minute.


Facilitati hotel: 3 restaurante (Banyan - restaurantul principal, Sunset si Lahis Bar and Restaurant - a la carte), 4 baruri (Hyala Main Bar, Beach Bar, Dhodi Bar), centru SPA (contra cost), piscina adulti, facilitati pentru copii (piscina, scaune in restaurant), zona cu magazine (suveniruri, bijuterii, imbracaminte de plaja), acces WI-FI gratuit, sala fitness, club pentru copii (contra cost) tenis de masa, teren de tenis (nocturna, contra cost), squash (contra cost), badminton, contra cost facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (canoe, windsurfing, surfing, jet-ski, snorkeling, centru diving), programe de divertisment (muzica live, karaoke, club).


Facilitati camere: Toate vilele de la Adaaran Select Hudhuranfushi ofera urmatoarele facilitati standard: aer conditionat, TV prin satelit, telefon, mini-bar, facilitati pentru cafea si ceai, seif, articole pentru uz personal, halat de baie, uscator de par.
Garden Villas - situate in mijlocul insulei, ofera privelisti frumoase ale gradinii care accentueaza tema tropicala a decorului.
Beach Villas - sunt amplasate pe plaja, oferind acces direct la Oceanul Indian.
Ocean Villas - situate deasupra lagunei, ofera acces direct la ocean si au in plus facilitati precum pat cu baldachin, acces la internet Wi-Fi. Copiii pot fi cazati in acest tip de camera doar cu acordul semnat al parintilor.

Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 30 de minute.


Bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.


Site: https://www.adaaran.com/selecthudhuranfushi/




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.