Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arena Beach


Descriere

Situat pe coasta insulei Maafushi, Arena Beach Hotel are cazare modernă și liniștită, cu acces la WiFi gratuit in intreaga proprietate, inclusiv in camere. Oaspeții pot practica activități sportive nautice, precum scufundări, snorkelling și windsurfing.

Camerele sunt amenajate elegant și prevăzute cu aer condiționat, ceainic electric, dulap, seif personal și TV cu ecran plat cu canale prin cablu/satelit. Băile private sunt dotate cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite, cum ar fi un kit dentar.

La Arena Beach Hotel, oaspeții se pot relaxa in cada cu hidromasaj comună sau pe șezlongurile de pe acoperiș. Personalul amabil de la recepția cu program nonstop vă poate oferi asistență pentru organizarea de excursii, servicii de bilete și un depozit de bagaje. Parcarea este gratuită.

Amplasat chiar pe plaja de nisip și beneficiind de vedere la laguna albastră, restaurantul servește mancăruri locale și occidentale delicioase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.