Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat pe coasta insulei Maafushi, la 14 km de Aeroportul International din Male. La acest hotel se poate ajunge cu barca rapida (aprox 30 min) sau ferryboat. Amplasat pe plaja, hotelul ofera oaspetilor o vedere spre Oceanul Indian. Oaspetii pot practica activitati sportive nautice: snorkelling, windsurfing, scuba diving (contra cost).
Hotelul are o piscina pe acoperis, sezlonguri gratuite la piscina si un centru SPA.
Mesele se servesc la restaurantul hotelului (interior si terasa amenajata in gradina hotelului cu mesele amplasate pe plaja cu nisip). Micul dejun este servit in stil bufet suedez. Meniul A la Carte ofera o varietate de mancaruri locale si internationale.
Hotelul este modern, cu aer conditionat si acces WI-fI gratuit in inteaga proporietate, inclusiv in camere.
Camerele sunt curate si amenajate elegant, fiecare dispune de dulap, seif, TV cu ecran plat, mini-bar, fierbator electric, fier de calcat (la cerere). Baile private au dus sau cada, uscator de par, prosoape, articole de toaleta gratuite.
Tipurile de camera: standard deluxe (fara fereastra), dubla deluxe cu balcon si vedere la oras, dubla deluxe cu balcon si vedere la mare, grand deluxe cu vedere la mare, super deluxe (tripla) cu vedere la mare.
!!IMPORTANT!! Maafushi fiind o insula locuita de autohtoni, consumul si importul de alcool este strict interzis de guvernul maldivian.
Dotarile camerelor
*camera standard deluxe (fara ferestrea): suprafata de 16 m2, capacitate 2 persoane, seif, fierbator electric,minibar, telefon, TV cu ecran plat, dulap, pardoseala de lemn/parchet, Wifi gratuit, A/C. Baia privata are dus, uscator de par, prosoape, articole de toaleta gratuite. NU are balcon si/sau fereastra.
*camera dubla deluxe cu balcon si vedere la oras: suprafata de 16 m2, capacitate 2 persoane, seif, fierbator electric, minibar, telefon, TV cu ecran plat,dulap, birou, pardoseala de lemn/parchet, Wifi gratuit, A/C. Baia privata are dus, uscator de par, prosoape, articole de toaleta gratuite. Camera are balcon si ofera vedere spre oras.*camera dubla deluxe cu balcon si vedere la ocean: suprafata de 16 m2, capacitate 2 persoane, seif, fierbator electric, minibar, telefon, TV cu ecran plat,dulap, birou, pardoseala de lemn/parchet, Wifi gratuit, A/C. Baia privata are dus, uscator de par, prosoape, articole de toaleta gratuite. Camera are balcon si ofera vedere spre ocean.
* super deluxe triple cu vedere la ocean: suprafata de 18 m2, capacitate 3 pax (2 adulti + 1 copil sau 3 adulti), seif, fierbator electric, minibar, telefon, TV cu ecran plat, dulap, birou, 1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana, pardoseala de lemn/parchet, Wifi gratuit, A/C. Baia privata are dus,uscator de par, prosoape, articole de toaleta gratuite. Camera are balcon si ofera vedere spre ocean.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie