Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barefoot Eco Maldives (Hanimaadhoo)


Descriere

Situat pe malul insulei Hanimaadhoo, The Barefoot Eco Hotel oferă unități de cazare liniștite și confortabile, cu acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Oferind o zonă de plajă privată, oaspeții se pot bucura de activități precum scufundări, snorkelling și canotaj. Oferind un balcon/terasă privată, camerele au aer condiționat sunt mobilate cu dulap, seif, minibar, birou și zonă de relaxare cu canapea. Baia privată are duș, uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite. Relaxați-vă lângă piscina în aer liber sau bucurați-vă de un masaj relaxant la centrul spa. De asemenea, oaspeții pot folosi centrul de fitness sau pot închiria o bicicletă pentru a explora zona. Personalul prietenos de la recepție, receptia deschisa nonstop, vă poate ajuta cu depozitarea bagajelor, servicii de spălătorie și aranjamente de întâlniri/banchete. Cu vedere la ocean, restaurantul hotelului The Barefoot Eco servește o varietate delicioasă din bucătăria locală și occidentală. Băuturile după masă pot fi comandate la bar, iar opțiunile de room service sunt disponibile. RANEE BAR: Acest bar confortabil stil Maldivian este la doar câțiva pași de plaja cu nisip. Este locul perfect pentru a gusta mancarurile delicioase din Maldive în timpul zilei (12:00 - 18:00)

Localizare Hotel

Situat pe malul insulei Hanimaadhoo, The Barefoot Eco Hotel oferă unități de cazare liniștite și confortabile, cu acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Oferind o zonă de plajă privată, oaspeții se pot bucura de activități precum scufundări, snorkelling și canotaj.

Facilitati Hotel

The Barefoot Eco Hotel oferă unități de cazare liniștite și confortabile, cu acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate. Oferind o zonă de plajă privată, oaspeții se pot bucura de activități precum scufundări, snorkelling și canotaj.

Relaxați-vă lângă piscina în aer liber sau bucurați-vă de un masaj relaxant la centrul spa. De asemenea, oaspeții pot folosi centrul de fitness sau pot închiria o bicicletă pentru a explora zona. Personalul prietenos de la recepție, receptia deschisa nonstop, vă poate ajuta cu depozitarea bagajelor, servicii de spălătorie și aranjamente de întâlniri/banchete.
 
Cu vedere la ocean, restaurantul hotelului The Barefoot Eco servește o varietate delicioasă din bucătăria locală și occidentală. Băuturile după masă pot fi comandate la bar, iar opțiunile de room service sunt disponibile.
 
RANEE BAR: Acest bar confortabil stil Maldivian este la doar câțiva pași de plaja cu nisip. Este locul perfect pentru a gusta mancarurile delicioase din Maldive în timpul zilei (12:00 - 18:00)
 

Facilitati Camere

Oferind un balcon/terasă privată, camerele au aer condiționat sunt mobilate cu dulap, seif, minibar, birou și zonă de relaxare cu canapea. Baia privată are duș, uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

 

Ocean View Standard Room

Dimensiune 

50 m²

Camerele au aer condiționat, dulap, seif, minibar, zonă de relaxare, birou, canapea şi balcon cu vedere la ocean. Baia privată include un uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Family Sea View Room

Dimensiune 100 m²

Aceste camere spațioase au aer condiționat, șifonier, seif, minibar, birou, zonă de relaxare cu canapea şi balcon/terasă cu vedere la mare. Baia privată este prevăzută cu uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

 

Superior Sea View Room

Dimensiune 

50 m²

Oferind vedere la mare de pe terasă, camerele cu aer condiționat sunt dotate cu dulap, seif, minibar, birou și zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată include un uscător de păr, prosoape și articole de toaletă gratuite.

Camerele sunt situate la parter sau la etaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Sala de conferinta
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Camere nefumatori
Exotic

Locatie