Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dhigufaru Island Resort(Baa Atoll)


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Dhigufaruvinagandu, regiunea Baa Atoll, la 29 km de Dharavandhoo din Baa Atoll, Dhigufaru oferă o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului şi o zonă de plajă privată. Complexul pune la dispoziţie un centru spa şi facilităţi pentru sporturi nautice, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant. Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere includ o zonă de relaxare unde oaspeţii se pot destinde. Toate camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, oaspeţilor li se asigură halate de baie şi papuci. Hotelul oferă o recepţie cu program nonstop, servicii de baby-sitting şi un salon de coafură. Oaspeţii pot juca biliard la acest complex, iar zona este populară pentru snorkelling.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Dhigufaruvinagandu, regiunea Baa Atoll, la 29 km de Dharavandhoo din Baa Atoll.

 

Facilitati Hotel

 Dhigufaru oferă o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului şi o zonă de plajă privată. Complexul pune la dispoziţie un centru spa şi facilităţi pentru sporturi nautice, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant.

Hotelul oferă o recepţie cu program nonstop, servicii de baby-sitting şi un salon de coafură.

Oaspeţii pot juca biliard la acest complex, iar zona este populară pentru snorkelling.

Facilitati Camere

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere includ o zonă de relaxare unde oaspeţii se pot destinde. Toate camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, oaspeţilor li se asigură halate de baie şi papuci.

Cu vederi uimitoare și acces la malul mării de la fiecare dintre cele 22 Beach Villa Veli și 8 Beach Villa Boaku (30 Beach Villas), aveți de ales să experimentați liniștea Boaku orientată spre est, sau magnifica priveliste a hotelului. Plaja Veli. Fiecare vilă are un spațiu de duș semi-exterior și baie interioară, precum și spațiu de toaletă pentru el și ea. Camera este dotată cu toate facilitățile moderne de care aveți nevoie. Fiecare cameră duce către propria verandă închisă într-o grădină privată cu vedere la plajă și lagună.

 

 

2 Bedroom Family Villa 

 

Un dublex villa pe plaja, in zona de laguna, beneficiaza de  2 dormitoare, 2 bai, 2 zone de recreere, toate decorate ca fiind spatiul tau de acasa.

 

 

Veli Pool Beach Villa
 
10 vile amplasate in lungul liniei de coasta cu vedere la mare, soare si nisip. Toate vilele sunt amenajate cu o veranda exterioara ce gazduieste o piscina adanca.

 

Fidhanfulhu Vile
 

Community Verified icon
Vilele noastre excepționale 20 la numar, Fidhanfulhu Vile sunt cazarea perfecta de a petrecere a timpului liber. Aceste vile magnifice pe apă sunt luminoase, spațioase și luxoase. Fiecare vila dispune de propria scara care duce în laguna cristal de jos - perfect pentru înot sau o aventură de snorkeling. Petreceți zilele relaxându-vă la doar câțiva metri deasupra apelor albastre ale Oceanului Indian, îmbibând soarele din șezlongul privat în timp ce vă lasati răsfățați de personalul nostru atent.
 
 

 

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Camere nefumatori
Exotic

Locatie