Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamonds Athuruga Beach & Water Villas (South Ari Atoll)


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o experienţă paradisiacă de lux, Diamonds Athuruga Maldives Resort & SPA asigură vile spaţioase, un centru spa cu tratamente ayurvedice şi un centru de scufundări. Proprietatea este la doar 20 de minute de zbor pitoresc cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional din Malé. Vilele situate deasupra apei au o terasă mare, cu acces direct la lagună. De asemenea, includ un pat cu baldachin, o zonă de living şi o baie privată mare. Bungalourile aflate pe malul mării au o verandă privată cu zonă de relaxare şi duş în aer liber. Toate unităţile sunt dotate cu facilităţi de ceai/cafea. Oaspeţii pot practica sporturi acvatice precum pescuit, canotaj şi windsurfing. De asemenea, au la dispoziţie mai multe locuri pentru snorkelling. Facilităţile includ o bibliotecă cu cărţi, jocuri şi o consolă Nintendo Wii, precum şi un centru de afaceri. Complexul oferă 5 restaurante diferite, bucătari excepţionali şi o pasiune pentru bucătăria de cele mai înalte standarde. Restaurantul Thari Over Water este gratuit numai pentru oaspeţii Vilei pe Apă. Restaurantul maldivian Farivalhu, restaurantul japonez Thila şi restaurantul cu specific marin Kakuni implică un cost suplimentar pentru toţi oaspeţii. Barul pe plajă Boli asigură mese uşoare şi gustări fără niciun cost suplimentar.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. 

Diamonds Athuruga este un paradis situat la doar 20 de minute de zbor pitoresc de Aeroportul Internațional Malé.

Facilitati Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Oferind o experienţă paradisiacă de lux, Diamonds Athuruga Maldives Resort & SPA asigură vile spaţioase, un centru spa cu tratamente ayurvedice şi un centru de scufundări.

Oaspeţii pot practica sporturi acvatice precum pescuit, canotaj şi windsurfing. De asemenea, au la dispoziţie mai multe locuri pentru snorkelling. Facilităţile includ o bibliotecă cu cărţi, jocuri şi o consolă Nintendo Wii, precum şi un centru de afaceri.

Complexul oferă 5 restaurante diferite, bucătari excepţionali şi o pasiune pentru bucătăria de cele mai înalte standarde. Restaurantul Thari Over Water este gratuit numai pentru oaspeţii Vilei pe Apă. Restaurantul maldivian Farivalhu, restaurantul japonez Thila şi restaurantul cu specific marin Kakuni implică un cost suplimentar pentru toţi oaspeţii. Barul pe plajă Boli asigură mese uşoare şi gustări fără niciun cost suplimentar.

Facilitati Camere

Vilele situate deasupra apei au o terasă mare, cu acces direct la lagună. De asemenea, includ un pat cu baldachin, o zonă de living şi o baie privată mare. Bungalourile aflate pe malul mării au o verandă privată cu zonă de relaxare şi duş în aer liber. Toate unităţile sunt dotate cu facilităţi de ceai/cafea.

 

Beach Bungalow

 

Dimensiune 

40 m²

 
Bungalou cu acces direct la plajă și o verandă privată, cu fotolii și șezlonguri. De asemenea, are un duș în aer liber.

Junior Suite

 

Dimensiune 

55 m²

 
Această suită este dotată cu fierbător electric.

Water Villa

 

Dimensiune 

50 m²

 
Vilele au pat cu baldachin și canapea extensibilă. De asemenea, acestea sunt dotate cu minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi un Apple iMach. Baia privată are o cabină de duș spațioasă, cu cap de duș dublu și chiuvetă dublă. Terasa în aer liber oferă acces la lagună.


WiFi este gratuit.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Camere nefumatori
Exotic

Locatie