Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Raffles Maldives Meradhoo


Descriere

La capatul sudic al Maldivelor, se afla o oaza rara: Raffles Maldives Meradhoo. Aceasta statiune idilica pune la dispozitie serviciul legendar al Raffles, gazda a celor bune calatorii din 1887, la Gaafu Alifu. Ofera doua experiente deosebit de luxoase: o insula privata cu nisip alb, laguna turcoaz si verdeata luxurianta si o enclava deasupra apei orientata spre est si vest pentru a surprinde rasarituri si apusuri maiestuoase.

Facilitati camere

Beach Villa with Pool 
La cativa pasi de plaja, aceasta vila este uluitoare din momentul in care intri inauntru. Paleta de culori interioare se inspira din mediul marin si calmeaza simturile. Este creat pentru relaxare, cu spatii generoase in aer liber, inclusiv gradina si piscina privata, o veranda larga care se deschide direct pe plaja si o gama de sezlonguri atat in interior, cat si in exterior. Fa doar un pas afara si simti ca briza oceanului iti duce grijile departe. 
Overwater Villa with Pool 
In interiorul vilei, confortul este al tau. Experimenteza intreaga zona in briza blanda si sunetele marii sau in zonele de zi in confortul aerului conditionat. Relaxati-va in piscina privata, in cada interioara adanca sau profitati de privilegiul suprem - coborati de pe terasa in apele clare ale lagunei si intrati in contact cu viata marina. 
Sunset Overwater Villa with Pool 
Cu vederi nelimitate orientate spre vest la Marea Laccadive, apusuri uluitoare, urmate de un cer plin de stele, este experienta de noapte din confortul vilei tale Sunset Overwater. 
Poti sa privesti spectacolul magic din patul tau sic cu baldachin sau din patul tau de zi de langa piscina si indiferent daca alegeti sa va bronzati sub soarele arzator a carui caldura se estompeaza cu o bautura rece, in timp ce bucatarul nostru va pregateste o masa delicioasa pe care sa o savurati in vila dvs. Timpul petrecut aici impreuna este timpul care va fi pretuit pentru totdeauna. 
Beach Residence with Pool 
Doua cladiri separate, cu gradina privata si piscina intre ele, fac din Beach Residence locul ideal pentru timpul de calitate in familie. Diferitele zone se conecteaza armonios pentru a crea o abundenta de incaperi extraordinare in interior si in exterior. 
Dormitorul matrimonial este perfect. De la patul king-size cu baldachin pana la suita de baie vasta care incorporeaza o cada uriasa scufundata, dressing, dus cu efect de ploaie si o opulenta unitate de toaleta. Al doilea dormitor se afla direct pe plaja. Este locul ideal pentru a simti primele razele ale soarelui si pentru a vedea prima sclipire a stelelor. 
Intre cele doua cladiri se afla piscina in aer liber amenajata si terasa cu propria sa sala pe malul marii, precum si zona de zi si de luat masa langa piscina, cu pat de zi, set de canapea, masa si scaune relaxante. Si, desigur, portiunea privata de plaja curata care duce la ocean completeaza scena intr-un stil inconfundabil maldivian. 
Sunset Overwater Residence with Pool 
Un sejur cu prietenii sau familia intr-o resedinta Sunset Overwater va ofera echilibrul perfect intre spatii sociale si spatii private. Vila cuprinde doua dormitoare separate, un lounge comun interior generos, o baie mare si o piscina mare si o zona de terasa. 
Vederea orientata spre vest este de anvergura – orizontul se intinde pe kilometri intregi. Si privind in jos in reciful infloritor al casei, privelistea este, de asemenea, fascinanta. Veti simti ca va contopiti cu viata marina abundenta care traieste la doar cativa pasi de pe puntea piscinei. Sa fii aici in timp ce soarele de chihlimbar coboara sub linia unde cerul se intalneste cu marea este o experienta cu adevarat magica. Sa fii aici pentru orice moment cu cei pe care ii iubesti este o necesitate a vietii. 

Facilitati hotel

Suplimente hoteliere:  piscina privata pentru toate vilele, posibilitatea de a alege dintre 3 restaurante si 2 baruri , o multime de activitati de relaxare si de agrement, facilitati restaurant pe plaja, doua experiente de lux din care sa alegi.

Localizare

La capatul sudic al Maldivelor, se afla o oaza rara: Raffles Maldives Meradhoo. Aceasta statiune idilica pune la dispozitie serviciul legendar al Raffles, gazda a celor bune calatorii din 1887, la Gaafu Alifu, unul dintre cei mai mari si indepartati atoli naturali din lume. Ofera doua experiente deosebit de luxoase: o insula privata cu nisip alb, laguna turcoaz si verdeata luxurianta si o enclava deasupra apei orientata spre est si vest pentru a surprinde rasarituri si apusuri maiestuoase. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sporturi
Babysitting
Schimb valutar
Camere nefumatori
Rent-a-car
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic