Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Varu by Atmosphere (North Male)


Descriere

Situat în Atolul Male Nord, VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer oferă unități de cazare pe malul mării, cu diverse facilități, precum un restaurant, un bar și o grădină. Facilitățile proprietății includ room-service, un club pentru copii și WiFi gratuit în toate zonele. Complexul asigură o piscină în aer liber, un centru de fitness, o recepție deschisă non-stop și un program de divertisment în timpul serii. Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, bideu și uscător de păr. Oferind vedere la mare, camerele complexului au baie privată, cu duș și articole de toaletă gratuite. Camerele de la VARU by Atmosphere au zonă de relaxare. Complexul oferă mic dejun continental sau tip bufet. VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer, de 5 stele, are saună și terasă. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și tenis la proprietate, iar zona este populară pentru snorkelling și canotaj. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Male, situat la 10 km de VARU by Atmosphere, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil contra cost.

Localizare Hotel

Situat în Atolul Male Nord, VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer oferă unități de cazare pe malul mării.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Male, situat la 10 km de VARU by Atmosphere, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil contra cost.

Facilitati Hotel

VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer oferă unități de cazare pe malul mării, cu diverse facilități, precum un restaurant, un bar și o grădină. Facilitățile proprietății includ room-service, un club pentru copii și WiFi gratuit în toate zonele. Complexul asigură o piscină în aer liber, un centru de fitness, o recepție deschisă non-stop și un program de divertisment în timpul serii.

Complexul oferă mic dejun continental sau tip bufet.

VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer, de 5 stele, are saună și terasă. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și tenis la proprietate, iar zona este populară pentru snorkelling și canotaj.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, bideu și uscător de păr. Oferind vedere la mare, camerele complexului au baie privată, cu duș și articole de toaletă gratuite. Camerele de la VARU by Atmosphere au zonă de relaxare.

 

Beach Villa

Dimensiune 75 m²

Această cameră dublă este dotată cu aer condiționat, fierbător electric și balcon.

Beneficii suplimentare: - minibar reaprovizionat gratuit de 2 ori pe zi -

Water Villa

Dimensiune 93 m²

Această cameră dublă are fierbător electric, cadă spa și balcon.

Beneficii suplimentare: - minibar reaprovizionat gratuit de 2 ori pe zi -

Beach Villa with Pool

Dimensiune 90 m²

Această cameră dublă are TV cu ecran plat, aer condiționat și balcon.

Beneficii suplimentare: - minibar reaprovizionat gratuit de 2 ori pe zi - 

Water Villa with Pool

Dimensiune 93 m²

Această cameră dublă oferă uscător de rufe, balcon și piscină privată.

Beneficii suplimentare: - Reaprovizionare gratuită a minibarului de 2 ori pe zi - 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Room Service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Piscina interioara
Babysitting
Schimb valutar
Camere nefumatori
Exotic

Locatie