Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gloria Maris Hotel Suites (Adult's Only)


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Koukla, direct pe plaja cu nisip și pietre, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Zakynthos (ZTH) și se află la aproximativ 8 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 3 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 2 Suite Junior, 2 apartamente, 10 garsoniere și 55 de camere duble. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale aparthotelului se numără un chioșc cu ziare, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală și un serviciu de transfer. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Pentru asistență în afaceri se oferă un fax.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere de familie și 69 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, canoe, scufundări subacvatice și un spa. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune înalte pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers.

Carduri de credit

În aparthotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club, JCB și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie