Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CATHRIN HOTEL


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Cathrin 4* este situat intr-o zona pitoreasca si linistita din Ladiko, de-a lungul unui deal. Hotelul se afla la 2,5 km de statiunea Faliraki, la 17 km de orasul Rhodos si la 15 km de Aeroportul International Diagoras. Golful Ladiko e la 650 m de hotel, iar renumita plaja Anthony Quinn - la 850 m.

FACILITATI
Plaje: plaje cu nisip si pietris, sezlongurile si umbrelele sunt contracost.
Piscine: o piscina mare (850 mp), o piscina pentru copii.
Loc de joaca pentru copii.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.
Internet: in toate zonele hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: tenis, polo pe apa, minge de volei in piscina, jocuri electronice, biliard, ping-pong, club pentru copii, animatie zilnica, centru de fitness.

RESTAURANT
In restaurantul hotelului se serveste micul dejun complet si cina tip bufet. Hotelul dispune de 2 baruri: unul in interiorul hotelului si altul langa piscina.

CAMERE
Toate camerele dispun de balcon/terasa, telefon, televizor, frigider, aer conditionat, uscator de par, seif, baie privata. Localizarea perfecta a hotelului ofera posibilitatea oaspetilor de a admira vederea la mare, munte sau gradina din oricare dintre cele 215 camere. Tipurile de camere existente in hotel sunt:
CLASSIC ROOM - cu vedere la gradina sau mare
SUPERIOR ROOM - cu vedere la gradina sau mare

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.